Zeppelin Station Update #1

Formally known as Gauge, Zeppelin Station, located at 35th and Wazee, has made great progress since we announced it in November 2015. The 100,000 square foot project (80,000 square foot office, 20,000 square foot retail) has more or less topped out with everything else starting to come together. Just like our last River North update exploring FLIGHT, we are going to be taking an inside look. A huge thank you, again, to Chris Woldum of Zeppelin Development for touring us around.

Let’s begin with a new rendering as a bit has changed since our announcement post.

From the same perspective as the rendering above, here is the current state of the project, along with another view taken from FLIGHT, looking southeast. As we mentioned in the introduction, the project has officially topped out as far as height is concerned but there is still some steel work that needs to be done on the north end. One interesting feature of this project is how the parking garage is configured. The 125-space garage goes up three levels and will have two levels of office space above it.

Let’s move on to the interior. The first floor of Zeppelin Station will feature a 20,000 square foot food hall and collaborative retail space. The mezzanine level on the ground floor will also be used for retail and public seating.

To complement the images above and below, here are two new renderings of the interior spaces. The first rendering shows the retail space with the second showing the office spaces.

The office spaces are currently an open shell with polished concrete floors starting to go in. As you can see in the second photo, steel work is still underway for the top floor.

Because of its proximity to the rail tracks, Zeppelin Station has some great unobstructed views of the Downtown Denver skyline.

Zeppelin Station is expected to open later this year with the pedestrian bridge next to it, unrelated to this project, hopefully opening before or shortly after.

By | 2017-04-22T22:05:12+00:00 April 19, 2017|Categories: Infill, Office, River North, Transit-Oriented, Urbanism|Tags: |2 Comments

2 Comments

  1. Logan April 20, 2017 at 4:27 pm

    This is a cool little project tucked away in RiNo. This, combined with the Source expansion will definitely begin to rapidly expand dining options along the Brighton corridor. It’s also worth noting the warehouse immediately adjacent to the north is being converted to a new urban winery!

  2. Ryan April 21, 2017 at 11:33 am

    Because once there’s a successful business in a neighborhood, clearly it needs to be repeated ad nauseum.

Comments are closed.